Lokale til leie

Flotte verkstedlokaler til leie i Bygg 292 Ventilfabrikken.

Aider

Telefon: 35 08 16 00
 

Regnskap er ikke lenger hva det var – vi former hva det blir
I Aider gir vi tallene retning, og vi skaper merverdi med regnskapet i hånden. Med vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og teknologi hjelper vi våre kunder med å tenke fremover.

I dag er vi nærmere 250 ansatte, og vi har åtte kontorer – fra Mosjøen i nord til Kristiansand i sør. Og vi blir stadig flere. Vi tør å påstå at vi er det raskest voksende kompetansehuset i Norge. Samtidig har alle våre kontorer et sterkt lokalt engasjement, og en engasjert lokal ledelse. Kontoret vårt på Rjukan har en lang historie, og vi er stolte over å være en del av industrieventyret i byen vår!

En ting er vi sikre på. Verden trenger ikke enda et regnskapsbyrå
Ikke misforstå. Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Før kjente dere oss som Tet. Nå har vi slått oss sammen med Aider. Sammen har vi samlet noen av landets fremste miljøer innen regnskap, systemløsninger og forretningsutvikling under samme tak. Med det har vi skapt en utfordrer – kompetansehuset Aider. For vi mener at de beste regnskapsførerne er rådgivere. Vi tror på å gi kundene våre mer enn riktige tall. Vi tror på å gi tallene retning ved å sette folk først. For når flinke folk møter smart teknologi, kan vi skape mer verdi enn noen gang. Slik hjelper vi deg å vokse – og å lykkes.

Fremtiden er digital. Derfor er folk viktigst.

Les mer på aider.no